BEKIJK WAT WE DOEN

YOU’LL FIND
US ONLINE

YOU’LL FIND US ONLINE

The Festival Company is vooral online actief. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke online speler met meerdere webshops. The Festival Company richt zich met name op de festivalbranche.

FREAKY GLASSES

Onze 3D-bril geeft een unieke dimensie aan licht- en lasershows. Dit product is na onze introductie zo populair geworden dat we hier een speciale webshop voor zijn gestart.

Inmiddels is deze webshop uitgegroeid tot de grootste partybrillen-website van Nederland.

FOAMSTICK SHOP

Op evenementen, feesten en in clubs is de LED-foamstick momenteel de nummer 1 party-gadget. In het donker geven de foamsticks feestend publiek een extra dimensie.

Deze webshop biedt sfeermakers zowel met als zonder bedrukking.

PARTY & FESTIVAL SHOP

Deze webshop levert vrijwel alles voor een goede feestbeleving! De bijbehorende Facebookpagina is tevens de grootste party & festival-community van Nederland.

Momenteel bouwen we aan een nieuwe versie met nog meer producten!

GOEDKOPE ZONNEBRILLEN

Er zijn heel veel webshops met zonnebrillen. Ook zeggen ze allemaal de goedkoopste te zijn. Toch vonden wij dat het goedkoper en nog beter kon!

Met deze webshop bieden we een groot aantal zonnebrillen tegen een scherpe prijs.

BRILLENRECLAME

Alle brillen die wij leveren, kunnen we laten bedrukken. Grote organisaties als Q Music en Intents Festival zijn je al voorgegaan!

Meer informatie over onze zonnebrillen en 3D-brillen met logo is te vinden op:

www.brillenreclame.nl.

PRODUCT ONTWIKKELING

Wij zijn voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe producten. Met o.a. de Freaky Glasses© spacebril en Holland LED Bril en unieke festival onesies is onze ontwikkelhonger nog lang niet gestild!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

MERCHANDISE

Wij verzorgen complete merchandise stands op events en festivals.

Daarnaast ontwerpen en leveren wij ook op maat gemaakte event merchandising. Bedrukt, geborduurd of bestickerd, het kan allemaal!

Meer informatie? Neem direct contact op.

ONZE KLANTEN

Sinds 2012 heeft The Festival Company al veel klanten mogen bedienen, maar op de volgende klanten zijn we stiekem wel heel erg trots!

WIL JE MET ONS SPARREN?