BEKIJK WAT WE DOEN

YOU’LL FIND
US ONLINE

The Festival Company is vooral online actief. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke online speler met meerdere webshops. The Festival Company richt zich met name op de festivalbranche.

FREAKY GLASSES

Onze 3D-bril geeft een unieke dimensie aan licht- en lasershows. Dit product is na onze introductie zo populair geworden dat we hier een speciale webshop voor zijn gestart.

Inmiddels is deze webshop uitgegroeid tot de grootste partybrillen-website van Nederland.

FESTIVAL SUPPLY

We kennen allemaal vast wel de welbekende Universele Festivaldop? Op Festival Supply vind je al jou festival artikelen voor te gekke festivals onder andere de Universele Festivaldop! Van handige camping artikelen tot de mooiste festival waaiers!  

HORECA BE LIKE

Op Horeca Be Like vind je alle leuke artikelen wat te maken heeft met horeca. Hoodies T-shirts met een grappige tekst. Maar ook verschillende soorten handige gadgets. Je kunt er zelf ook een eigen verzonnen tekst laten bedrukken op bijvoorbeeld de T-shirts.

EVENTGOODZ

EventGoodz helpt je aan een onvergetelijke beleving voor je fans, bezoekers of klanten. Ontdek de kracht van goodiez en merchandise.

Op zoek naar festival producten, gadgets en accessoires? EventGoodz is een totaal leverancier voor festivals, evenementen, artiesten en bedrijven

FOAMSTICK SHOP

Op evenementen, feesten en in clubs is de LED-foamstick momenteel de nummer 1 party-gadget. In het donker geven de foam sticks feestend publiek een extra dimensie.

Deze webshop biedt sfeermakers zowel met als zonder bedrukking.

WAAIERS BEDRUKKEN

Waaiers zijn enorm populair en leuk als give-away of verkoop in de merchandise stand. Waaiers bedrukken biedt diverse modellen aan welke allemaal te bedrukken zijn met een logo of tekst.

Momenteel is de webshop nog in aanbouw, binnenkort meer info!

WIL JE MET ONS SPARREN?

ONZE KLANTEN

Sinds 2012 heeft The Festival Company al veel klanten mogen bedienen, maar op de volgende klanten zijn we stiekem wel heel erg trots!