BEKIJK WAT WE DOEN

YOU’LL FIND
US ONLINE

The Festival Company is vooral online actief. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke online speler met meerdere webshops. The Festival Company richt zich met name op de festivalbranche.

FREAKY GLASSES

De unieke 3D-brillen geven een extra dimensie aan licht- en lasershows. Dit product is na de introductie in 2012 erg populair geworden. Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot de grootste partybrillen-website van Nederland. 

FESTIVAL SUPPLY

Al je festival artikelen in één webwinkel! Shop hier je festival gadgets of camping artikelen. Ook ons eigen product Partydop is verkrijgbaar. Hier ben je aan het juiste adres voor al je festival artikelen.

HORECA BE LIKE

Horeca be like heeft een erg actieve community op Facebook. In de webshop zijn allerlei leuke horeca-gerelateerde producten te vinden. Bijvoorbeeld kleding met grappige teksten en allerlei gadgets.

EVENTGOODZ

EventGoodz maakt je event onvergetelijk. Op zoek naar promotie artikelen, goodies en gadgets? EventGoodz is een totaal leverancier voor evenementen, artiesten en bedrijven. Brand your event!

FOAMSTICK SHOP

Op evenementen, feesten en in clubs zijn LED foam sticks momenteel de nummer 1 party-gadget. In het donker geven de foam sticks feestend publiek een extra dimensie en resultaat het in een extra sfeerbeleving.  

WAAIERS BEDRUKKEN

Waaiers zijn enorm populair en leuk als give-away of verkoop in de merchandise stand. Waaiers bedrukken biedt diverse modellen aan welke allemaal te personaliseren zijn met een logo of tekst. 

WIL JE MET ONS SPARREN?

ONZE KLANTEN

Sinds 2012 heeft The Festival Company al veel klanten mogen bedienen, maar op de volgende klanten zijn we stiekem wel heel erg trots!